• Dve jedličky na záver... 🌲🌲

          • Naši odchádzajúci deviataci na záver svojho štúdia na ZŠ SSV, v posledný deň školského roku, vysadili na školskom dvore 2 jedličky. Tie nech rastú, tak ako ich úspechy v ďalšom živote. Sme radi, že založili novú tradíciu, veď sme Zelená škola a takisto aj v projekte Erasmus+ chránime a zveľaďujeme prostredie, v ktorom žijeme.

          • Aj tento rok sme rozvíjali finančnú gramotnosť

          • Na záver školského roka sa nerozdávali len vysvedčenia, no aj certifikáty za úspešné absolvovanie vzdelávacieho programu Základy podnikania 💶🪙💰. Žiaci sa vedomostne i prakticky podkuli v témach: Peniaze, Organizácia, Manažment, Výroba, Marketing. Tešíme sa pozitívnej odozve aj zo strany rodičov a ĎAKUJEME💙 spoločnosti JA Slovensko. Vzdelávanie sme ukončili veľkou parádou - malým ohňostrojom 🎉. No predtým sme si čo-to povedali o zábavnej pyrotechnike a hlavne o bezpečnej manipulácii s ňou. Viac na: https://www.jaslovensko.sk/zaklady-podnikania/

          • Výlet na Ďumbier - 8.C

          • Posledný pondelok v tomto školskom roku sme sa vybrali do Nízkych Tatier. Výborná klíma v horskom prostredí, krásne výhľady a počasie a zurčiaci potok nám od začiatku spríjemňovali túru. Postarali sme sa aj o vynášku dreva až na Chatu Milana Rastislava Štefánika, za čo sme dostali čaj 😉 zadarmo! Z tadiaľ sme vyrazili do Krúpovho sedla a odtiaľ na Ďumbier. Naspäť sme urobili ešte pár kilometrov traverzom na Chatu Kosodrevina a potom už na autobus na Trangošku. Bol to nezabudnuteľný deň, plný zážitkov a všetci, čo sa prekonali, mali z toho určite dobrý pocit 😍!